EU-TAX Consulting bemutatkozás

Szegedi könyvelőirodában fontosnak tartjuk, hogy ügyfélkiszolgálásunkban kihasználjuk azokat a lehetőségeket, eszközöket, amelyeket a technológiai fejlődés elérhetővé tesz számunkra. Legyen szó ismeretanyagunk bővítéséről, tanulási lehetőségeinkről, eszközeink megbízhatóságáról, vagy belső kommunikációnk fejlesztéséről, minden esetben lépést tartunk a szakmai és az informatikai vívmányokkal. Céltudatos munkánk eredménye, hogy saját online számlázó programunkat ajánlhatjuk most ügyfeleink figyelmébe.

A program nemcsak ügyfeleink, hanem mindazok számára hasznos lehet, akik szeretnék megismerni a számlázás legújabb, költséghatékony, rugalmas és biztonságos módját.


Mostantól az Ön számára is elérhető a számlázás legkényelmesebb módja

A számlázás alapvető tevékenység minden cég életében, ezért nincs olyan vállalkozó, akinek ne lenne segítőtárs a munkájában egy olyan program, amellyel:

  • pénzt, időt spórolhat meg a számlázás folyamatában,
  • bármikor és bárhol kiállíthatja a kívánt számlatípust,
  • telepítés nélkül, internetkapcsolat és böngésző segítségével, egyszerre akár több munkatársa részére teheti elérhetővé a számlázási tevékenységet.

Könyvelőirodaként nemcsak a kényelmet és a költséghatékonyságot tartjuk szem előtt, de nagy hangsúlyt helyezünk arra is, hogy a program mindenben megfeleljen a törvényi előírásoknak. Munkánk alapja a legfrissebb számviteli, adózási szabályok ismerete, ezért elengedhetetlen, hogy az az ügyfeleink számára hozzáférhetővé tett program jogszabálykövető és minden előírásnak megfelelő legyen.

EU-TAX Könyvelőiroda

Vállalkozásunk több, mint 15 éve családi kapcsolatra alapozva jött létre, az alapítók szakmai tapasztalatát, szaktudását kamatoztatva. A kitartó és kemény munkánk révén ma már 10 főt foglalkoztatunk szegedi könyvelőirodánkban. Elmondhatjuk, hogy 150 elégedett ügyfelet szolgálunk ki, és sikeres ellenőrzéseink száma már több száz.

Napjaink gyors fejlődését folyamatosan figyeljük és a kor igényeinek megfelelően mi is nyitunk a legújabb technológiai megoldásokra. Ügyfeleink számára új online szolgáltatásokat biztosítunk: online könyvelés, online számlázás.

A legújabb fejlesztésünk az E-Fiók bevezetése volt. Egy olyan innovatív, egyedülálló, biztonságos online felületet, ahol bárhol, bármikor, azonnal ügyfeleink megnézhetik vállalkozásuk aktuális kimutatásait.

Nálunk várakozás nélkül, azonnal informálódhat! Csak be kell lépnie az E-Fiókba, és azonnal láthatja vállalkozása eredményét, főkönyvi kivonatát, áfaalakulását, kintlévőségeit, bérszámfejtési adatait illetve hasznos adózási tippeket olvashat. Ez a könyvelés új dimenziója!

További információk E-Fiók szolgáltatásunkról! >>>

Könyvelőirodánk szolgáltatásairól részletesebben tájékozódhat honlapjainkon:
www.eu-tax.hu
www.eutax.hu

Szabó László - EU-TAX Kft.

Szabó László

ügyvezető,

adótanácsadó

Szabó László - EU-TAX Kft.

Horváth Edina

ügyvezető,

adótanácsadó

EU-TAX tájékoztató prospektusok

A prospektus képére kattintva megtekintheti prospektusainkat online lapozható formátumban.

A prospektusok megtekintéséhez Adobe Flash Player szükséges, amennyiben nincs ilyen a gépére telepítve, innen tudja ingyenesen letölteni.